Zoll AED hjärtstartare – en av världens mest sålda hjärtstartare

Zoll AED är ett av de tre största varumärkena för hjärtstartare i världen.

Zoll AED Plus

Zoll AED Plus

Välj rätt återförsäljare av Zoll hjärtstartare

I Sverige har Zoll flertalet återförsäljare. Vi är stolta över att vara den största återförsäljaren av Zoll i Sverige – och nummer två i hela världen (maj 2013). Vi är Servicia Medical – experter på Zoll hjärtstartare. Hos oss kan du inte bara köpa utan även hyra hjärtstartare.

Hur stort är Zoll i Sverige?

Förutom att vara ett av de största varumärkena inom hjärtstartare i världen är Zoll också det absolut mest populära märket som säljer allra bäst i Sverige.

Vilket märke på hjärtstartare är bäst?

Vi har valt att huvudsakligen sälja Zoll då det är en av marknadens mest kompetenta hjärtstartare. Den håller hög kvalité och våra kunder uppskattar att den är i princip underhållningsfri och enkel att använda.

På marknaden finns givetvis också andra bra märken förutom Zoll – jämför dem gärna och skaffa din egen uppfattning om vilken hjärtstartare som passar dig. Du kan jämföra de olika hjärtstartarna på www.hjartstartarepriser.se.

Vart saknas det hjärtstartare i dag?

På offentliga platser som i kollektivtrafiken, varuhus och gym blir det allt vanligare att vi ser hjärtstartare. I dag börjar det också bli en självklarhet att ha en hjärtstartare på jobbet. Det finns till och med på förslag från riksdagen att göra det mer eller mindre tvingande för företag att ha en hjärtstartare. Samtidigt finns det många platser i samhället där hjärtstartare saknas trots att det finns ett tydligt behov.

Hjärtstartare saknas ofta i bostadsrättsföreningar och hos hyresvärdar
Du tillbringar faktiskt troligen den största delen av din tid i hemmet, särskilt med tanke på att de flesta av oss sover många timmar hemma varje dygn. När olyckan är framme och ett hjärtstopp inträffar handlar det om minuter, ändå saknar många bostadsrättsföreningar och hyresvärdar tillgång till hjärtstartare.

Ett tips om du vill ha tillgång till en hjärtstartare hemma är att kontakta din bostadsrättsförening eller hyresvärd och ställa krav på att införskaffa en gemensam hjärtstartare.

… och fortfarande hos många företag och föreningar
Även om det som sagt blir allt vanligare saknar många företag och föreningar fortfarande en hjärtstartare. Om en hjärtstartare inte finns på din arbetsplats bör du fråga din chef och be att företaget köper eller hyr in en. Det kan rädda liv!

 

About The Author